top of page

Over mezelf

caro majken aster.jpg

In 2004 studeerde ik af als osteopaat aan 'The International Academy of Osteopathy'. Na mijn studies ben ik meteen aan de slag gegaan als osteopaat in mijn praktijk in Halle en nadien ook in Ninove.

Ondertussen werk ik enkel nog in Ninove.

Door de jaren heen ben ik meer en meer gaan bijscholen in het behandelen van zuigelingen, baby's en kinderen. Dit is ondertussen uitgegroeid tot een ware passie.

Niets is mooier dan een baby ,die voorheen niet kon rollen, tijdens een sessie spontaan te zien rollen en die zo de wereld op een andere manier kan gaan ontdekken. Of een baby die op het punt staat de kruipfase over te slaan, maar die enkele dagen na een sessie vrolijk rondkruipt. Of ouders die kunnen beginnen genieten van hun baby nu die geen huilbaby meer is, maar een vrolijk wezentje.

Waar ik me ook heel erg in verdiep is het thema hooggevoeligheid. Hierin heb ik al echt heel mooie dingen mogen meemaken tijdens een behandeling.

Dit zijn prachtige momenten die van mijn job een superjob maken. Het is ook niet echt een job te noemen, het is helpen om elk kind een zo goed mogelijke startpositie mee te geven om sterk in de wereld te staan.

Ondertussen blijf ik me continu bijscholen en mag ik me ook een Movement Lesson Practitioner noemen. Zo staan er constant interessante bijscholingen op de planning.

Zelf heb ik ondertussen heel veel ervaring opgedaan en  blijf ik kennis zoeken rond het thema autisme omdat ik hierover zoveel mogelijk wil weten voor mijn eigen kindjes die allebei autisme hebben. Ze doen het fantastisch goed, en daar durf ik duidelijk stellen dat we ze thuis en op de behandeltafel heel goed begeleiden. En ze laten me de wereld door een andere blik laten ervaren.

Ze zijn mijn grootste rijkdom.

Ik ben dus mama van een prachtige dochter Majken en een fantastische zoon Aster.

Aangezien ik er zoveel mogelijk wil zijn voor hen, heb ik er bewust voor gekozen om vooral tijdens de schooluren als osteopaat aan de slag te gaan. En ik merk dat het voor de kindjes ook aangenamer is overdag een sessie osteo te krijgen, dan in de avond wanneer hun emmertje al volledig gevuld is met prikkeltjes. Dus een win/win situatie!

Ik kijk ernaar uit om al jullie schatjes van patatjes te mogen ontmoeten en een handje verder te helpen!

Liefs, Caroline!

bottom of page