top of page

Over mezelf

caro.jpg

In 2004 studeerde ik af als osteopaat aan 'The International Academy of Osteopathy'. Na mijn studies ben ik meteen aan de slag gegaan als osteopaat in mijn praktijk in Halle en nadien ook in Ninove.

Door de jaren heen ben ik meer en meer gaan bijscholen in het behandelen van zuigelingen, baby's en kinderen. Dit is ondertussen uitgegroeid tot een ware passie.

Niets is mooier dan een baby ,die voorheen niet kon rollen, tijdens een sessie spontaan te zien rollen en die zo de wereld op een andere manier kan gaan ontdekken. Of een baby die op het punt staat de kruipfase over te slaan, maar die enkele dagen na een sessie vrolijk rondkruipt. Of ouders die kunnen beginnen genieten van hun baby nu die geen huilbaby meer is, maar een vrolijk wezentje.

Waar ik me ook heel erg in verdiep is het thema hooggevoeiligheid. Hierin heb ik al echt heel mooie dingen mogen meemaken tijdens een behandeling.

Dit zijn prachtige momenten die van mijn job een superjob maken. Het is ook niet echt een job te noemen, het is helpen om elk kind een zo goed mogelijke startpositie mee te geven om sterk in de wereld te staan.

En zelf ben ik de mama van een prachtige dochter Majken en een fantastische zoon Aster.

bottom of page